Rebecca

Rebecca

Jeg er bloggeren bak beccatg.blogg.no
Selger en god del utvalgte plagg og tilbehør ifra garderoben min som ikke blir tatt i bruk lengre. Håper andre får gleden av å gjenbruke de :)

Frakt:
- Jeg senderr de fleste produktene med B-post og høyere verdier med A-post. Vis man vil at det skal sendes med A-post for sporing de jeg sender med B-post eller ønsker ekspress over natten, må man legge ut for dette selv.
- Har ikke retur rett eller angrefrist på varene. Dette er endelig kjøp. Sender heller ikke produkter for prøving.
Jeg har gratis frakt på alle varene mine, da det ikke er lett å regne ut frakt pris på forhånd og det er bedre for dere som ønsker å kjøpe noe uten å tenke på ekstra kostnader.

Betaling:
Alle kjøp er endelige kjøp. Jeg har betaling innen 4 dager. Er ikke summen kommet innpå konto og kjøperen ikke gir respons, blir varen lagt ut for salg igjen og kjøperen får ikke mulighet til å handle mer ifra min bloppis. Litt streng på det. Men har vært utsatt for det så mange ganger nå.

Har tatt vekk betaling via paypal pga deres høye kostnader for å motta betaling. Ta det heller på privat oppgjør ved overførsel til konto. Enklere og gratis :)
Varen blir sendt så snart summen er kommet innpå konto.

Kontakt:
- Har forrestten laget en ny mail konto knyttet til bloppisen pga det har vært mye tull med innloggingen på den andre. Så de som ikke har fått svar kan sende en ny mail på: rebecca.gjertsen@outlook.com
Også ved andre spørsmål. Ved spørsmål om produkter: Vennligst skriv i melingen om hvilket produkt du stiller spørsmål om, for det kommer ikke opp fra bloppis på mailen.

NB: Jeg bor i Bergen, slik at jeg ikke får flere mailer om hvor jeg holder til :) Har dessverre lite muligheter for møting av levering av produkter, men dere kan spørre i mail, så kan jeg se hva jeg kan få til.

- Ha en god handel :)

Produkter i kategorien Jakker & dresser