Rebecca

Rebecca

Etter å ha vernet om garderoben min altfor lenge så var det virkelig på tide med en skikkelig detox! Her er det gått dessverre mye impuls innkjøp som har gitt resultater.
Selger en god del utvalgte plagg og tilbehør ifra garderoben min som ikke blir tatt i bruk lengre eller aldri er blitt tatt i bruk.

- Skal prøve å opptattere bloppisen min hver uke med nye varer.

NB: Alle varer som er lagt ut er til salgs uansett dato når de ble lagt ut. Finner du ikke varen, så kan det være solgt. Send meg isåfall en meling så kan jeg finne ut av det.

Frakt:
- Jeg sender de fleste produktene med B-post og høyere verdier med A-post. Vis man vil at det skal sendes med A-post for sporing de jeg sender med B-post eller ønsker ekspress over natten, må man legge ut for dette selv. Jeg sender kun varer med en høy verdi med sporing. Informerer kunde ved kjøp av varer hvordan varen blir sendt.
- Har ikke retur rett eller angrefrist på varene. Dette er endelig kjøp. Sender heller ikke produkter for prøving.

- Jeg har gratis frakt på alle varene mine, da det ikke er lett å regne ut frakt pris på forhånd og det er bedre for dere som ønsker å kjøpe noe uten å tenke på ekstra kostnader.

Betaling:
Alle kjøp er endelige kjøp. Jeg har betaling innen 4 dager. Er ikke summen kommet innpå konto og kjøperen ikke gir respons, blir varen lagt ut for salg igjen og kjøperen får ikke mulighet til å handle mer ifra min bloppis. Litt streng på det. Men har vært utsatt for det så mange ganger nå og det ganske dumt for andre som gjerne vil kjøpe samme vare.

Har tatt vekk betaling via paypal pga deres høye kostnader for å motta betaling. Ta det heller på privat oppgjør ved overførsel til konto. Enklere og gratis :)
Varen blir sendt så snart summen er kommet innpå konto.

Kontakt:
- Har forrestten laget en ny mail konto knyttet til bloppisen pga det har vært mye tull med innloggingen på den andre. Så de som ikke har fått svar kan sende en ny mail på: rebecca.gjertsen@outlook.com
Også ved andre spørsmål.

Ved spørsmål om produkter: Vennligst skriv i melingen om hvilket produkt du stiller spørsmål om, for det kommer ikke opp fra bloppis på mail.

NB: Jeg bor i Bergen, slik at jeg ikke får flere mailer om hvor jeg holder til :)

Produkter i kategorien Jakker & dresser