Frk. Fryd

Frk. Fryd

Jeg og mor rydder og legger ut mange fine ting til salgs. Det kan være klær og sko som passer din str, stil og smak :-)

Du vil finne alt i dameklær fra str XS til XL. Plagg til hverdag, fest og bryllup. Kanske også til badtaste party? ;-)
Merkeklær og mer rimelige kjede klær. Alle merkevarer er ekte.
Det vil også være noe håndlaget og noe vintage. I sko vil det finnes i dame str. 36 til 41.
Du vil også finne noe herreklær.
Det vil jevnlig komme nye produkter, så følg med!

Send gjerne spørsmål om str, mål, farger, flere bilder osv. Jeg prøver å svare alle henv. raskt. Jeg sender ikke ut bilder av klærne på meg selv.
Alle kjøp er endelig. Ingen bytterett.

Alt jeg selger er av god kvalitet. Selger ikke klær som er utslitt, flekkete eller med rifter/hull osv. Hvis det forekommer feil, er det opplyst i annonsen. Røykfritt.
Alt av klær som selges er nyvasket før sending. Mitt ønske er at du skal bli glad og fornøyd når det kommer pakke fra meg :-)

Det vil være en kategori for gis bort. Den kan benyttes hvis du kjøper en eller flere varer av meg til angitte minstepris. Kjøper betaler evt porto.
Det vil også være en div. kategori der vil du kunne finne litt av hvert, som sengetøy, duker, ting & tang. Det finnes også en kategori for rideklær. Begge sistnevnte kategorier vises kun i min butikk.

Jeg har også lagt ut inspirasjonsbilder ved enkelte produkter. Dette er bilder som kun er ment som inspirasjon og er ikke identisk vare.

Sender mot porto. Postens takster, rimeligste alternativ. Oppgitte priser gjelder bare Norge. Se www. posten.no. Hvis du ønsker sporing, må dette avtales på forhånd. Når det gjelder porto har jeg satt opp stk. pris. Dette kan bli for mye, hvis du kjøper flere ting samtidig. Porto er avhengig av tykkelse og vekt på brev/pakke.
Ber om forståelse for at utregning i forkant er vanskelig. Vet aldri hva slags bestillinger som kommer. Bare overse kostnaden i bestillingen, du vil få uteegnet porto i ordrebekrefelsen fra meg.
Hvis du vurdere å kjøpe flere ting og er usikker på porto kostanden. Så veier/måler jeg gjerne, for å gi deg pris på porto. Dette helt uten forpliktelser for kjøp.

Til informasjon så koster postpakke på inntil 10 kg, kr. 150,- Du kan få mye klær, støvletter, sko og div i en slik pakke ;-)

Alt blir pakket godt, slik at fare for skade er minimal.
Jeg tar ikke ansvar for feil som posten begår. Alt ansvar fraskrevet meg, etter pakken er levert for sending.

Kun forskuddsbetaling. Sender ikke i oppkrav. Ingen minstesum på kjøp.
Varen/e må betales inn på konto innen fire virkedager etter bestilling. Hvis ikke legges varen ut for salg igjen.

Jeg har alt som vises på min Bloppis. Du trenger derfor ikke sende forespørsel om jeg har varen. Det er bare å bestille :-)
Du vil få en ordrebekreftelse med alle opplysninger om betaling osv.

Jeg sender varen så raskt som mulig etter betaling er mottatt. Jeg pendler, så ber om forståelse for at det av og til kan gå par dager før sending er mulig.

Jeg besvarer ikke bud. Er ikke intr. i bytting.

Du kan bestille og hente varene i Brumunddal eller Stange sentrum. Kontant betaling.

Kun seriøse henvendelser.

Håper du finner noe du liker :-)

God handel!

Hilsen
Frk. Fryd :-)

Produkter