Judiths LBD

Judiths LBD

Hei. Jeg selger designerprodukter, klær, sko og smykker, som ofte aldri er blitt tatt i bruk eller kun har blitt brukt et par ganger. Gjør et kupp og tenk gjenbruk :-) Produktene er helt i orden, men jeg foretok kanskje et impulskjøp, kjøpte feil farge, gikk opp i vekt eller skiftet stil underveis.

Frakt:
- Mellom 100 og 160 kr for en medium Norges pakke. Er det mange produkter og store ting som skal sendes, så må vi avtale.
- Henter du selv, slår jeg av 100 kr på prisen.

- Det er ikke retur rett eller angrefrist på varene. Det er endelig kjøp. Men jeg er seriøs og sjekker varene før de sendes, og er de noe problem, så gir jeg det avslag på forhånd. Jeg sender heller ikke produkter for prøving. Men bor du i Oslo-området så kan du jo avtale å stikke innom meg på hjemme eller på jobb for å få til en prøving.

Betaling:
Alle kjøp er endelige kjøp. Betaling skal være meg i hende innen 3 dager. Er ikke summen kommet innpå konto og kjøperen ikke gir respons, blir varen lagt ut for salg igjen og kjøperen får ikke mulighet til å handle mer ifra min bloppis. Iflg info på disse sidene så skjer visst dette titt og ofte, så det er best å ha litt retningslinjer på sånt :-)

Tar privat oppgjør ved "å vippse", så bare installere app`en fra DnB hvis du skal handle, så sender jeg deg et telefonnummer hvor du kan sende pengene. App`en er visst uavhengig av hvor du selv har konto.

Varen blir sendt så snart summen er kommet innpå konto.

Hilsen
Judith

Produkter