Lines skatter

Lines skatter

Jeg har i lang tid pakket ned klær og ting som jeg ikke har plass til, men som jeg ikke har hatt råd til å kvitte meg med. Jeg håper nå at noen andre kan få glede av disse skattene jeg har spart på. Istedet for å holde et loppemarked som er begrenset både på tid, sted og plass, så har jeg valgt å lage et nettbasert loppemarked.

Jeg selger både klær og ulike interiørartikler. Ta kontakt på mail for eventuelle spørsmål (line.solbakken@gmail.com). Jeg er åpen for å diskutere pris, så send meg en mail :)

Betaling for varen(e) må skje innen tre virkedager. Hvis ikke blir varen(e) lagt ut for salg igjen. Det er ingen bytte- eller returrett på det du kjøper. Du kan benytte både PayPal og privat oppgjør. Jeg sender pakken så snart betalingen har kommet inn på konto.

Eventuell frakt kommer i tillegg. Varen(e) blir sendt uten sporing, og er på eget ansvar. Dersom du ønsker sikkerheten med sporing gir du bare beskjed. Fraktprisen varierer, så hvis frakten blir veldig dyr, setter jeg ned prisen på varen. Det er prisen på varen som er den reelle prisen.

Kjøper du en vare, kommer jeg til å ta kontakt på mail, for å avtale henting, sending og betaling. Sjekk derfor eposten din regelmessig i etterkant.

Ps. Ikke legg inn bestilling på ting du ikke skal ha.

Håper noen av mine skatter, kan bli noen skatter for deg også! :)

God shopping!

Produkter