Maja Piraja

Maja Piraja

VELKOMMEN INN I MAJA PIRAJAS UNIVERS!

Her kan du finne både nyere og gammelt. De ubrukte funnene, eller det nostalgisk slitte. Av og til det litt merkelige. Et sjeldent anfall av nysgjerrig oppussingsoptimisme, kanskje? Og kanskje finner du noe som passer i din verden ...

LITT OM VINTAGE OG RETRO:
Det er bred uenighet om bruken av begrepene vintage og retro. Jeg forholder meg til definisjonen som sier at eldre enn 20 år kan benevnes som vintage. Opprinnelig var klær fra før 1920 antikke (og er det fortsatt), mens klær fra 20 til 70-tallet var vintage. Men grensen for vintage flytter seg jo hele tiden, og jeg opplever selv at jeg synes mye fra 80-tallet føles vintage.

Tidstypiske ting fra begynnelsen av 90-tallet har jeg foreløpig ikke lagt inn i vintage-kategorien, men kaller dem heller "Soon to be- vintage".

Retro er etter min mening ting tidstypiske ting eldre enn 20 år, eller ting som representerer en slik tidsånd. Dersom tingen er nyprodusert vil jeg kalle den feks. "retro-inspirert" eller " i retro-stil.

All vintage på min side er datert i god tro, men siden dette er et stort felt å sette seg inn i, blir jeg bare glad dersom noen vil rette opp en evt. feil i datering.

LITT OM PORTO OG FRAKT:
Dersom du bestiller flere varer er det litt vanskelig å beregne porto. Hvis varene kan pakkes i samme eske betaler du bare én porto. Dersom du bestiller flere varer, og ikke oppgir annet, vil jeg sampakke varene og velge billigste fraktmåte. Fraktpriser er som regel oppgitt som B-post, men jeg sender også som A-post eller Norgespakke med sporing om du heller ønsker det (legg i så fall inn beskjed om dette i kassen). Med A- eller B-post er frakten billigere, men kan ikke spores eller erstattes dersom den skulle bli borte i Posten. Det er ekstremt sjelden at det skjer, men det er i så fall mottakers ansvar. Send meg en melding dersom du ønsker annen leveringsmåte. Feks. koster en pakke på opp til 10 kilo med sporing kr 160,-, og i en sånn får du plass til ganske mange ting hvis det er flere ting du ønsker deg.

Alle varer kan etter avtale hentes i Vestby/Moss. Da slipper du selvfølgelig å betale for porto.

EN LITEN PRAKTISK DETALJ: Alt til garderoben fylles på ovenfra og ned i butikken. Alt annet, som feks. møbler og interiør fylles på nedenfra og opp. Så hvis ikke du er så interressert i klær, kan du scrolle helt ned og titte der...

Produkter