Nina's Bloppis❤️❤️❤️

Nina's Bloppis❤️❤️❤️

VELKOMMEN TIL MIN BLOPPIS♥
Jeg er vel kanskje som andre shopping glade jenter, shopper noen ganger litt på impuls osv. ;-) Så nå rydder jeg opp i mine skap, og legger ut forskjellige ting her. Så håper jeg du finner noe du syns er fint, eller har bruk for! Alt jeg legger ut er enten helt nytt, brukt et par ganger, bare prøvd eller pent brukt!

Når det gjelder frakt, så sender jeg alle pakker etter postens satser,på billigst mulig måte.Hvis du handler flere varer kan du se litt bort fra den fraktpris som blir oppgitt i handlekurven. Den er i de aller fleste tilfeller for høy! Jeg veier alt du kjøper,og du vil få eksakt frakt pris før du betaler. Hvis du ønsker å spore pakken, koster dette 180kr. Da vil du få et sporingsnummer når pakken er sendt. Samt at pakken er forsikret.

OBS: Frakt prisene vil gå litt opp i pris fom.1/1-2019
Jeg skal oppdatere fraktprisene. Men du vil uansett få eksakt pris før du betaler:-)

OBS: Alle mine varer kan også hentes i Oslo. Da slipper du frakt ;-)
Du kan også betale via Vipps. Gi beskjed hvis du ønsker det! :-)

Jeg vil også si at jeg er IKKE en nettbutikk, så jeg kan ikke ta retur osv. Jeg er heller ikke ansvarlig for postens feil!
Spør om alt du evt. måtte lure på, før kjøp.
Alle kjøp er endelig!

VIKTIG!!!
NB: Ved privat betaling SKAL betalingen være gjennomført innen 3 dager etter at bestilling er gjort! Hvis ikke annet er avtalt. Jeg holder gjerne av vare(r) for deg, sålenge du vet du kommer til å kjøpe det :-)

NB: Jeg har opplevd at folk bestiller varer, for så og IKKE betale eller gi lyd fra seg. Det er IKKE greit! Hvis du ikke har tenkt å kjøpe varene, IKKE legg inn bestilling. Takk :-)

Er det noe du lurer på ifht. det jeg selger, eller noe annet, kan du sende meg en mail: nina-fjeldstad@hotmail.no

Produkter